Ivanka Novaković

  /  Ivanka Novaković

Ivanka Novaković

Ivanka Novaković je psiholog, konsultant u oblasti organizacionog razvoja i liderstva i ICF ACC biznis coach sa 20 godina iskustva u ovim oblastima. Ona je autor, trener i i prvi akreditovani PACT™ konsultant u regionu. Jedan je od osnivača i prvi potpredsednik ICF ogranka u Srbiji.
Karijeru je započela u multinacionalnim kompanijama gde je radila u sektoru ljudskih resura na pozicijama od HR trainee-a do HR direktora da bi nakon toga poslušala svoj unutrašnji poziv i već se u svojoj 28-oj godini otisnula u konsultantsko-trenerske vode osnivajući konsultantsku firmu “ProConsulting” koja ove godine slavi 16 godina uspešnog rada.
U svom radu je vođena vizijom humanističko orijentisanog liderstva koje stvara okruženje u kome se ostvaruju izuzetni poslovni rezultati dok se ljudi osećaju prepoznato, motivisano i zadovoljno, a istovremeno se širi pozitivan uticaj na širu društvenu zajednicu.
Kao konsultant, trener, coach i mentor radila je za Ball Corporation, Coca Cola Hellenic, Philip Morris International, NIS Gazprom Neft, Carlsberg, Michelin, Erste Bank, Opportunity Bank, Delhaize, Telenor, Actavis, JTI, Sport Vision Grupa, KimTec, Fashion Company, Holcim, SIM, Heineken, Frikom, Delta M, Delta Sport, Polimark, Orsus, Textil, Movem, DHL, Schneider Electric, Sekopak.
Ivanka je mama trojice dečaka, ljubitelj sporta, umetnosti i prirode, zainteresovana za održiv razvoj, održivo poslovanje i povećanje kvaliteta života svake osobe.