Milica Novkov

  /  Milica Novkov

Milica Novkov

Direktor i osnivač konsultantske kuće TIM Centra, osnovane 2005. u Novom Sadu.
Poseduje desetogodišnje iskustvo u individualnom i timskom coachingu, sa zaposlenima svih nivoa I različitih vrsta delatnosti.
Sertifikovani je trener sa preko petnaest godina iskustva u vođenju treninga iz oblasti: komunikacija, upravljanje stresom, emocionalne kompetencije, liderske veštine, timski rad, radna efikasnost, motivacija.
Diplomirala je psihologiju na Filozofskom Fakultetu u Novom Sadu, poseduje zvanje REBT psihoterapeut u okviru Albert Elis Institut-a New York . Zvanje trener dobila je u okviru univerzitetskih studija “Leadership and Development”, Fakulteta za edukaciju I komunikaciju,Švedska.
Značajna iskustva stiče u nevladinom sektoru gde je realizovala i učestvovala u projekatima podrške mladima, unapređenju mentalnog zdravlja i razvoju civilnog društva. Tokom svog dugogodišnjeg rada, koordinisala je i organizovala veliki broj međunarodnih projekata i konferencija.
oristi integrativni pristup, pa tako pored znanja iz psihologije i menadžmenta,u rad uključuje i znanja stečena na velikom broju stučnih edukacija, kao i iskustva instuktorke joge, individualne meditacije, mentorke i preduzetnice.