Bojana Krstić

Bojana Krstić

Verujem da svaka osoba može da nađe svoj autentični pokret i ima sposobnost da kreira nove korake i nova kretanja, unutrašnja ili spoljašnja, a meni je posebno zadovoljstvo da budem deo tog procesa.

Ja sam psihoterapeutkinja Sistemske porodične orjentacije sa sprecijalizacijom za rad sa parovima u okviru Geštalt terapetskog pravca, a u svom radu često koristim i principe koučinga.

Osnivačica sam Centra za lični razvoj i negu mentalnog zdravlja „Korak po korak“, gde imam višegodišnje zadovoljstvo da sledim svoju strast i učestvujem u razvojnom putu svojih klijenata kroz pojedinačnu, partnersku i porodičnu psihoterapiju.

Kreiranjem i izvođenjem treninga na teme kao što su komunikacija, asertivnost, emocionalna inteligencija, liderske veštine, veštine javnog nastupa, upravljanje stresom i mnoge druge, se aktivno bavim vise od 10 godina, iznova otkrivajući nove načine rada.

Nakon završenog Fakulteta Političkih Nauka, smer za Socijalni rad i socijalnu politiku, završila sam višegodišnju edukaciju iz Sistemske porodične psihoterapije u okviru Asocijacije sistemskih terapeuta Srbije i specijalizaciju za rad sa parovima u okviru Geštalt psihoterapije pri evropski akreditovanom trening institutu za psihoterapiju Studio za edukaciju Beograd.

Svuda idem biciklom, obožavam planinarenje i kajaking, a najnovija zanimacija (i velika ljubav u najavi) mi je streličarstvo. Verujem da su priroda i pokret lekoviti i koristim svaku priliku da testiram ovo uverenje.