Milica Jović

Letnja skola koucinga Milica Jovic

Milica Jović

Posvećena sam viziji sveta bez duvanskog dima koju promoviše Philip Morris International, podržavam transformaciju našeg poslovanja u jugoistočnoj Evropi i sarađujem sa kolegama i različitim timovima širom sveta u pokretanju ove promene. Moj lični prioritet, kao lidera, je da pružim mogućnosti za kontinuirani rast svom timu i da približim način razmišljanja posvećen učenju u celoj organizaciji.

Pre nego što sam se pridružila Philip Morris International-u 2019. godine, provela sam osam godina kao menadžment konsultant u McKinsey-u i dve godine kao Neltov CHRO. Moje iskustvo se proteže kroz farmaceutske i FMCG sektore u zapadnoj Evropi i Sjedinjenim Državama i imala sam zadovoljstvo da radim na širokom spektru tema – od strategije i poslovnog razvoja do reorganizacije, transformacije i upravljanja nakon spajanja.

Izuzetno sam ponosna što sam provela četiri godine studirajući na Univerzitetu Jejl, gde sam diplomirala istoriju. Ovo je do danas ostalo iskustvo koje me je najviše oblikovalo jer je negovalo moju radoznalost i navelo me da pratim svoje snove.