Program

Program četvrte Letnje škole primenjene psihologije zasnovan je na lekcijama koje smo poneli sa sobom iz 2020. godine.

Mnogo smo učili od klijenata i polaznika naših edukativnih programa u protekloj godini koja je za sve nas bila teška. Puno smo radili, još više se prilagođavali, tragali za novim načinima života i poslovanja i u svemu tome se dosta umorili!

Klijenti su nam rekli da život nije samo posao, iako je u protekloj godini baš tako delovalo. Zbog toga smo odlučili da vam na ovogodišnjoj Letnjoj školi ponudimo psihološka znanja iz poslovnih ali i životnih tema.

Ove godine pričamo o poslu, ali i o ljubavi. Držimo se one Frojdove krilatice da mentalno zdravlje leži u našoj sposobnosti da radimo i volimo. Zato ove godine u naš program uvodimo i temu ljubavi.

Letnja škola primenjene psihologije i ove godine okuplja ljude iz oblasti primenjene psihologije i biznisa. Misija škole je unapređenje organizacionih praksi u kompanijama koristeći alate iz domena primenjene psihologije o čijoj efektivnosti svedoče naučne studije.

Ideja nam je da uvide do kojih dolazi naučno utemeljena primenjena psihologija prevedemo u korisne prakse koje je moguće implementirati u organizaciju i uticati na dobrobit i performansu ljudi.

Ove godine bavićemo se psihologijom ljubavi, primenom psiholoških znanja u koučingu i organizacionim praksama baziranim na psihološkim uvidima.

Kroz trodnevni program i niz webinara pokušaćemo da odgovorimo na sledeća pitanja:

 1. Kako se vezujemo i kako biramo partnere?
 2. Kako se “razvezujemo” i kako se razvodimo?
 3. Šta je emocionalna agilnost i kako je razvijati koučingom?
 4. Kako unaprediti koučing primenom digitalnih oruđa?
 5. Kako nastaje učeća organizacija?
 6. Zašto su oni koji brzo uče i još brže primenjuju naučeno jedini koji će u budućnosti davati istinsku vrednost na tržištu?
 7. HR analitika – mogu li podaci da imaju dušu? Kako koristimo činjenice i dokaze da bismo kreirali prakse u skladu sa ljudskim potrebama?

Kome je program namenjen?

Program je usmeren ka dve ciljne grupe:

 1. Poslovni ljudi, menadžeri, HR menadžeri i tim lideri koji žele da unaprede svoje poslovanje i veštine u radu sa drugima kroz sticanje znanja iz primenjene psihologije..
 2. Koučevi, psihoterapeuti, psiholozi, psihijatri, socijalni radnici, andragozi i pripadnici drugih pomagačkih profesija koji žele da prošire svoju praksu u korporativno i poslovno okruženje.

Gde se program održava?

Na zoom platformi.

CENA LETNJE ŠKOLE

 • 1 DANA

 • €20
 • 2 DANA

 • €30
 • 3 DANA

 • €50

PRIJAVI SE

Prijave možete slati na mejl tamara@sinergija.org gde je potrebno da naznačite za koji dan se prijavljujete.
Možete izabrati da pohađate jedan, dva ili sva tri dana Letnje škole.