Jovana Ranđelović

Jovana Ranđelović Letnja skola koucinga

Jovana Ranđelović

Jovana Ranđelović je psihološkinja, sertifikovani kognitivno bihejvioralni kouč i sertifikovani asertivni trener. Radi kao HR konsultantkinja, biznis kouč i trener u Sinergija centru.

Veliki deo njenog dosadašnjeg rada je bio usmeren na upravljanje ljudskim resursima, osmišljavanje i implementiranje HR strategija za uspešno funkcionisanje grupacije restorana. To iskustvo uvođenja nečega što liči na korporativne procese u nekorporativni system joj je donelo dragoceno učenje i uvide za sve dalje poslove. Vođenje koučing razgovora je uvek bilo kao trešnjica na torti.

Čvrsto je uverena da je moguće biti istinski srećan na poslu i da to ne zavisi samo od toga da li radimo ono što volimo, nego u velikoj meri od organizacione kulture u kojoj radimo. Za to se i zalaže u radu sa organizacijama. Veruje u potencijal svake osobe sa kojom razgovara i radi, veruje u snagu odnosa i moć empatije. To su vrednosti na kojima se zasniva njen rad.

Sve ostalo, nesigurni počeci u studentskoj organizaciji na fakultetu, dugogodišnji rad u prodaji, rad u organizacijama gde je videla kako ne treba, stalne edukacije, konstantno čitanje, istraživanje i hronična radoznalost učinili su je samo spremnijom za svaki novi poduhvat.

A Vera, njena ćerka, je dodatno učinila da joj entuzijazam nikada ne manjka.