Mia Popić

mia popic letnja skola koucinga

Mia Popić

Mia Popić je direktorka Sinergija centra, psihoterapeutkinja i biznis psihološkinja.

Doktorirala je u oblasti ženskog liderstva.

U svemu što radi koristi sinergiju znanja iz koučing psihologije, psihoterapije i agilnog
učenja i zato se centar zove baš tako – Sinergija.

Sarađivala je sa mnogo kompanija i pomagala ljudima da se osete bolje u svojoj koži, da se ohrabre i upuste u naredno poglavlje svog života i karijere. Kompanijama su njena znanja bila korisna za razvoj biznisa, a top menadžerima, preduzetnicima, tim liderima i Scrum masterima da razviju koučing stil u vođenju ljudi. Vodi međunarodno priznate edukacije iz koučinga, na kojima mnogi pojedinci uče više o koučing psihologiji i primenjuju je u svojoj praksi.

Pripremala je ljude na vodećim funkcijama pojedinih kompanija, kao i političare, za javne govore. U toj oblasti se specijalizovala za psihologiju javnog nastupa i uživa u širenju tih znanja.

Članica je Društva psihologa, Udruženja društava psihoterapeuta Srbije i Internacionalnog udruženja za koučing psihologiju u Londonu.

Obožava da čita, piše i gleda Netflix. Posebno voli serije koje istražuju psihološku pozadinu ljudskih odnosa kao što su Six Feet Under, Breaking Bad, Sopranos, Afera… kao i one koje se bave uticajem novih tehnologija na našu psihu, kao što je Black Mirror. Od svega, najviše voli da provodi vreme u prirodi, sa svojom ćerkom.